בנטוב ענת

עוגת שוקולד ללא קמח של בן-עמי

חומרים:

200 גרם שוקולד מריר

200 גרם חמאה

3/4 כוס סוכר

5 ביצים

5 כפות קמח תפוחי אדמה או קורנפלור

1 כפית אבקת אפיה

 

אופן ההכנה:

להמס יחד שוקולד, חמאה וסוכר. להוסיף ביצים אחת אחת – לבחוש היטב אחרי כל תוספת.

להוסיף קורנפלור ואבקת אפיה ולערבב. לצקת לתבנית אפיה בקוטר 22. אם רוצים שתצא גבוהה, או גדולה יותר - להכפיל כמויות

 

 

קרם:

בעוגה שכאן הכנתי קרם ריבת חלב ומעליו גנאש שוקולד

 

קרם ריבת חלב:

מיכל שמנת מתוקה - להקציף

להוסיף אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב

 

גנאש שוקולד:

להמס 250 מ"ל שמנת מתוקה

כשמגיע לסף רתיחה - להוסיף את השוקולד (250 גר - שוקולד מריר איכותי)

 

למרוח את קרם ריבת החלב ומעליו את גנאש השוקולד

נגישות