עוגת שוקולד ללא קמח של בן-עמי

חומרים:
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
5 ביצים
5 כפות קמח תפוחי אדמה או קורנפלור
1 כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
להמס יחד שוקולד, חמאה וסוכר. להוסיף ביצים אחת אחת – לבחוש היטב אחרי כל תוספת.
להוסיף קורנפלור ואבקת אפיה ולערבב. לצקת לתבנית אפיה בקוטר 22. אם רוצים שתצא גבוהה, או גדולה יותר – להכפיל כמויות
קרם:
בעוגה שכאן הכנתי קרם ריבת חלב ומעליו גנאש שוקולד
קרם ריבת חלב:
מיכל שמנת מתוקה – להקציף
להוסיף אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב
גנאש שוקולד:
להמס 250 מ"ל שמנת מתוקה
כשמגיע לסף רתיחה – להוסיף את השוקולד (250 גר – שוקולד מריר איכותי)
למרוח את קרם ריבת החלב ומעליו את גנאש השוקולד